Betalingsbeleid

 Welkom bij Sofie-Mode! Hieronder vind je ons betalingsbeleid, ontworpen om je een duidelijk beeld te geven van hoe we omgaan met betalingen en welke opties beschikbaar zijn. Heb je nog vragen na het lezen van dit beleid, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Geaccepteerde Betaalmethoden

We bieden verschillende veilige en handige betaalmethoden om je aankoop bij Sofie-Mode te voltooien. Momenteel accepteren we de volgende betaalmethoden:

  1. iDEAL: Direct betalen via jouw eigen vertrouwde Nederlandse bankomgeving.
  2. Bancontact: Snel en eenvoudig betalen via jouw Belgische bank.

Houd er rekening mee dat we momenteel geen contante betalingen of betalingen bij levering accepteren.

Veiligheid en Privacy

Bij Sofie-Mode nemen we de veiligheid van jouw betalingsgegevens serieus. Alle online transacties worden versleuteld met behulp van de nieuwste beveiligingsprotocollen om ervoor te zorgen dat je persoonlijke informatie veilig blijft. We slaan geen creditcardgegevens op en hebben strenge privacyrichtlijnen om jouw gegevens te beschermen.

Facturering

Zodra je een bestelling plaatst, ontvang je een elektronische factuur op het opgegeven e-mailadres. Deze factuur bevat een gedetailleerd overzicht van je aankoop, inclusief de kosten van de producten en eventuele belastingen of verzendkosten.

Betalingsverwerking

Je betaling wordt verwerkt zodra je bestelling is geplaatst. Zodra de betaling is goedgekeurd, ontvang je een bevestigingsmail met de details van je bestelling. Mocht er om welke reden dan ook een probleem optreden met de betaling, nemen we zo snel mogelijk contact met je op om het probleem op te lossen.

Bedankt voor het kiezen van Sofie-Mode. We waarderen het vertrouwen dat je in ons stelt. Als je verdere vragen hebt over ons betalingsbeleid, neem dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Het Team van Sofie-Mode

Contact Informatie:

Adres:
Stanley Street 50, Central Hong Kong,
World Trust Tower, 
Suite C, Level 7, Hong Kong
E-Mail: info@sofie-mode.nl