FAQ

  • Zijn retourzendingen gratis?

Retourzendingen zijn voor eigen rekening en afhankelijk van de koerier en het land van waaruit u uw pakket terugstuurt. Houd er rekening mee dat retourzendingen naar Azië hogere kosten met zich mee kunnen brengen.

  • Wat zijn de retourvoorwaarden?

Ons retourbeleid staat toe dat u uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden kunt retourneren. Items dienen ongedragen en ongewassen te zijn, in staat voor wederverkoop, met nog bevestigde labels.

  • Hoe lang duurt het om een product om te ruilen?

Als u aangeeft dat u een product wilt omruilen bij het registreren van uw retourzending, zullen we hier direct aan werken om ervoor te zorgen dat uw omruiling binnen enkele dagen is afgerond.

  • Wat kan ik doen als mijn omruilproduct niet meer beschikbaar is?

Neem contact op met ons klantenserviceteam voor de beschikbare opties. We zullen u een update geven over de verwachte beschikbaarheid van het product. Indien het product niet meer beschikbaar is nadat u uw retourzending heeft gemaakt, zullen we contact met u opnemen en samen met u werken aan een passende oplossing.

  • Waar kan ik mijn bestelnummer vinden om mijn retourzending te registreren?

Uw bestelnummer staat vermeld in de bevestigingsmail die u heeft ontvangen na het plaatsen van uw bestelling. Dit bestelnummer bestaat uit vijf cijfers. Indien u deze e-mail niet heeft ontvangen of indien u vragen heeft, staat onze klantenservice voor u klaar om u te assisteren.

  • Wat moet ik doen als een product defect is of beschadigd raakt?

Indien een product beschadigd is geraakt tijdens verzending of productie, staan wij klaar om dit op te lossen. Stuur een bericht naar info@sofie-mode.nl met een foto van het defect. Onze klantenservice zal zo spoedig mogelijk met u samenwerken om een passende oplossing te vinden.

  • Wat moet ik doen als ik mijn bestelling buiten de retourperiode wil retourneren?

Zorg ervoor dat u uw retourzending binnen de vastgestelde periode van 14 dagen aflevert voordat de retourperiode verloopt. Mocht dit niet lukken, bieden wij u de mogelijkheid om het product om te ruilen voor een vervangend artikel of een voucher. Neem contact op met onze klantenservice voor de beschikbare opties.

  • Hoe lang duurt een restitutie?

Wij streven ernaar om retourzendingen zo spoedig mogelijk te verwerken. Na ontvangst van uw retourzending in ons magazijn, wordt deze binnen 10 werkdagen verwerkt. Via de track & trace die u ontvangt bij uw retourzending, kunt u zien wanneer het pakket in ons magazijn is aangekomen. Vanaf dat moment start de verwerkingstijd van 10 werkdagen. Zodra de restitutie is verwerkt, ontvangt u hierover een bericht. Houd er rekening mee dat het tot 3 dagen kan duren voordat de terugbetaling zichtbaar is op uw bankrekening.

 

Contact Informatie:

E-Mail: info@sofie-mode.nl

Klantenservice: Maandag tot Vrijdag tussen 09:00 am - 17:00 pm.